Welke kleuren maken de schattigste rompertjes?

Geplaatst op 28-02-2022

Schattige rompertjes

Er is keuze genoeg als het gaat om rompertjes en je zult zorgvuldig willen kiezen, want je kind zal deze outfit heel lang thuis en in het openbaar dragen! Om het meeste uit uw investering te halen, moet u kleding kiezen die trendy en geschikt is voor de leeftijd.

Maar ook opvallend genoeg om mensen te laten stoppen en commentaar te geven op hoe schattig uw kleintje eruitziet.

Bij het kiezen van kleuren zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden, zoals geslacht, seizoensinvloeden, cultuur en persoonlijke voorkeur.

Hou het simpel


Sommige pasgeborenen hebben rompertjes nodig die iets groter zijn dan andere, maar over het algemeen bevatten sommige van onze favorieten effen kleuren zoals rood en wit of wit en geel.

Vragen

Deze vragen niet al te veel aandacht voor zichzelf, maar ze zijn ook niet helemaal saai. Hou het simpel!

Kies maximaal 2 of 3 kleuren


De beste kleuren voor schattige rompertjes zijn donkerblauw, wit en roze, omdat deze kleuren een klassiek, eenvoudig en gemakkelijk te combineren kleurenschema bieden met accessoires.

Twee kleuren

Als je twee kleuren kiest, zorg er dan voor dat ze niet botsen of met elkaar concurreren - zwart en rood zullen bijvoorbeeld te opzichtig lijken voor een babyrompertje.

Profiteer van gender neutrale kleuren


Dus je krijgt een babymeisje en je wilt haar in een paar schattige pastelkleurige rompertjes stoppen.

Outfits

Maar dan realiseer je je dat ze deze outfits maar een paar maanden kan dragen, omdat ze er daarna gewoon belachelijk uit zullen zien.

Beste kleuren

De beste kleuren voor rompertjes zijn gender neutrale tinten. Het heeft niet veel zin om naar buiten te gaan en schattige roze kleding te kopen als het binnen een paar maanden niet bij je kind past.

Onesie kind


Laten we eerlijk zijn: als je een onesie kind draagt, zie je eruit als een kind. En schattige kinderen zijn altijd gekleed in leuke kleuren.

Ouders van kleine kinderen kunnen hun kind in allerlei gewaagde tinten kleden, dus zorg ervoor dat je met de onesie kind de juiste kleur kiest voor om een bijpassende outfits samen te stellen.

Outfit combineren

Misschien kun je je outfit combineren met het ensemble van je peuter en leuke foto's van jezelf maken op Instagram!

Vermijd neon, super heldere kleuren


Neon, felle kleuren schreeuwen baby! op een opvallende manier die misschien niet ideaal is voor volwassenen.

Topkeuzes

Als je er zeker van wilt zijn dat je baby's er volwassen uitzien en klaar zijn om hun dag tegemoet te gaan, vermijd dan over-the-top kleurkeuzes.

Pastelkleuren

Kies in plaats daarvan pastelkleuren en fellere tinten - meer ingetogen en toch net zo schattig. Vergeet bij het kiezen van prints niet de strepen: ze passen goed bij effen kleuren zoals wit of zwart.