Wat is de beste babykleding voor jongens en meisjes om te kopen?

Geplaatst op 01-03-2022

Beste babykleding

Laten we eerlijk zijn - er gaat niets boven de blik op het gezicht van uw kind wanneer ze de perfecte baby-outfit van hun grootmoeder of tante krijgen.

Hoe schattig deze kleine kledingstukken ook mogen zijn, het kiezen van de juiste kan overweldigend zijn.

Baby's zijn er immers van beide geslachten en zijn net zo uniek als hun ouders, dus het kan moeilijk zijn om een ​​outfit te kiezen die past bij de voorkeuren en smaak van beide baby's zonder hulp van een deskundige.

Gelukkig helpt deze gids over wat je voor jongens of meisjes moet kopen, om erachter te komen hoe je gemakkelijk de beste babykleding voor beide geslachten kunt matchen.

Hoe kies je jongenskleding?


Wanneer je je kleine jongen aankleedt, zoek dan naar kleding die lichtgewicht is, lange mouwen heeft en een smalle kraag heeft.

Broek

De broek moet niet te strak zitten (kleine jongens bewegen graag veel), moet altijd zijn enkels bedekken en los genoeg zijn dat hij kan kruipen zonder erin vast te komen zitten.

Schoenen

Kies voor schoenen stijlen met dikke rubberen zolen met zeer lage hakken.

Hoeveel kost het om uw kind elk jaar aan te kleden?


Omdat baby's tijdens hun eerste jaar snel groeien, geef je meer geld uit aan kleding dan je zou verwachten.

Besparen

Over het algemeen kun je verwachten dat je ongeveer $ 150 per maand aan kleding besteedt. In de loop van de tijd hebben ouders echter creatieve manieren gevonden om kosten te besparen en hun kinderen toch stijlvol te kleden.

Het kan van tevoren even duren, maar als geld besparen je doel is, kunnen deze vijf trucs helpen.

Advies voor kersverse ouders bij het kopen van merkkleding voor baby's


Babykleding hoeft niet duur te zijn, maar als je wilt dat ze langer dan een paar maanden meegaan, moet je waarschijnlijk kiezen voor merken van goede kwaliteit.

Merk babykleding

Voordat u echter een bepaald merk babykleding koopt, is het belangrijk dat u erachter komt welk geslacht uw kind als eerste zal hebben!

De meeste ouders denken dat ze het geslacht van hun kind al vroeg in hun ontwikkelingsproces hebben ontdekt, maar hebben geen idee waar ze het over hebben en of ze überhaupt gelijk hebben.

Baby maat


Kleding is er in veel verschillende maten, daarom is de baby maat heel belangrijk maar er is echt geen manier om de exacte maat van uw kind bij de geboorte te weten.

De meeste ouders gebruiken de baby maat van de drie ruwe schattingen: klein voor een geboortegewicht van minder dan 7 pond; medium voor een geboortegewicht tussen 7 en 10 pond; groot voor iets meer dan 10 pond.

Pasgeborenen

Als je een tweeling hebt of een andere meerlingsituatie hebt, heb je misschien grotere kleding voor pasgeborenen nodig.

Manieren om de kledingkast van uw kind te ordenen

Kledingkast

Het organiseren van de kledingkast van uw kind kan een hele klus zijn.

Of je nu een peuter, kleuter of schoolgaande kind hebt, er zijn verschillende elementen waarmee je rekening moet houden.

Meest populaire kinderkleding voor peuters en baby's


De meest populaire kinderkleding voor peuters omvat sweatshirts, t-shirts, jassen, truien, broeken, jeans, pyjama's, schoenen en sneakers.

Populaire kinderkleding

De meest populaire kinderkleding voor baby's is onder andere rompertjes (met korte mouwen of lange mouwen), leggings/broeken met drukknopen aan de zijkant op de heupen zijn erg populair bij baby's vanwege het gemak van aankleden.

Populaire kleuren

Populaire kleuren zijn neutrale kleuren zoals zwart-wit of grijs-wit voor pasgeborenen/baby's.