In welke kleur moet ik mijn baby aankleden?

Geplaatst op 03-03-2022

Categorie: Fashion

Baby

Aangezien je dit leest, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat je een aanstaande ouder bent. Gefeliciteerd!

Nu je onderweg een schattig bundeltje vreugde hebt, denk je misschien na over welke kleur je je baby moet aankleden.

Maar met zoveel mogelijkheden die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. En wat meer is, alleen omdat blauw of roze populaire kleuren zijn, wil nog niet zeggen dat ze de beste keuze zijn voor je kind!

Blauwe outfits


Je houdt van je baby, maar laten we eerlijk zijn - ze stinken!

Wasmiddel

Hoe vaak je ze ook verwisselt of welk wasmiddel je ook gebruikt, baby's ruiken gewoon niet lekker.

Dat krijgen ze natuurlijk van jou.

Oplossing

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor al je baby geurende ellende: blauwe outfits. We raden aan om je kleine bundel van vreugde van top tot teen in het blauw te kleden.

Rode outfits


Er is geen gebrek aan discussies over welke kleur baby-outfits het beste zijn voor uw kind, maar een ding waar de meeste experts het over eens zijn, is dat rode kleding daar niet een van is.

Absorptie

Waarom niet, vraag je? Het komt neer op één woord: absorptie.

Babykleding goedkoop


Je baby is misschien nog geen fashionista, maar dat betekent niet dat zijn of haar garderobe niet high-end kan zijn. Het loont de moeite om babykleding goedkoop te kopen.

Een basic blauwe jurk of rode trui is klassiek en past bij elk kraam cadeau. Maar je zou ook kunnen overwegen om het gevoel voor stijl van je peuter over te nemen door dingen van tijd tot tijd door elkaar te halen, vooral als hij of zij 18 maanden oud is en begint rond te lopen.

Grijze outfits


Baby's worden geboren zonder kleurwaarneming, dus het maakt niet uit welke kleur ze dragen. Dat gezegd hebbende, witte en lichte kleuren zijn goed in het verbergen van vlekken van spugen en andere babyongevallen.

Donkere kleuren

Donkere kleuren hebben de neiging om vuil sneller te laten zien.

Schattige baby-outfits

Dus als je een paar schattige baby-outfits wilt laten zien, kun je overwegen om je baby in witte of lichte kleuren te kleden voor speciale gelegenheden, zoals het maken van familiefoto's of het maken van speciale uitjes. Maar maak je er niet te druk over!

Bruine en beige outfits


Het beste kun je een paar verschillende bruine en beige outfits uitkiezen voor je kleintje.

Neutrale kleur

Beige is een geweldige neutrale kleur die je kunt mengen met andere kleuren om iets nieuws en spannends te creëren.

Favoriete kleur

Beschouw beige als je favoriete kleur. Het zal goed werken met alles, van spijkerbroeken tot kaki broeken. Bruin heeft vergelijkbare eigenschappen, hoewel het minder conservatief is dan beige en niet echt goed samengaat met groen of geel.